Vitalite

Незабавно подмладяване на лицето -
без инжекции или операции
Овла
жняв
ане
Овлажняване
Върнете обратно еластичността и здравословното
сияние
Хран
ене
Хранене
Напълнете клетките на
кожата с полезни вещества
Възст
ановя
ване
Възстановяване
Отървете се от бръчките на лицето завинаги

Революция в света на средствата против възрастта. 100% натурална и хипоалергенна формула, която ще направи пауза и ще ви върне към здрав, сияен вид.

Колагенът и хиалуроновата киселина вече са обичайните средства в козметологията, но ние избрахме идеалната им пропорция и засилихме ефекта с други активни съставки.

Ефективността на Vitalite е клинично доказана

Резултати от изследванията:

 • Равен тон
  100 %
 • Кадифена кожа
  100 %
 • Подуване няма
  98 %
 • Кожата изглежда по-млада
  95 %
 • Бръчките са по-малко забележими
  92 %
 • Пигментацията няма
  88 %
 • Бръчките изчезнаха
  78 %

Какво казват бюти блогъри

Румяна Иванова Обичайно е да гледаме на грижите против стареене след 35 години, но мога да се кълна, че първите бръчки по челото ми се появиха на 27. И това е проблем, тъй като повечето продукти са предназначени за по-зряла и застаряваща кожа. Но Vitalite подхожда на всички - бях убедена в това, когато след 2 месеца употреба и разкошен ефект поръчах крем за майка си. Освен бръчките, се премахнаха и възрастови петна, с които се бореше през последните години 5. Вижте колко сме красиви сега!
Красимира Маринова Използвам Vitalite от 4-ти месец и не мога да го взема достатъчно. Кожата сякаш свети отвътре, малки бръчки се изглаждат. Забравих за съществуването на тонални средства, защото сега лицето ми има идеално равномерен тон, без зачервяване и пигмент. Не очаквах такъв ефект, тъй като през последните години опитах много кремове и серуми и дори пиех колаген. Единственият отрицателен - в коментарите, хейтърите сега обсъждат с възможно и главно при кой козметолог / хирург отидох и особено предприемчивите майстори оставят реклами точно под постовете ми. Е, нека всеки, който някога е взел тубата на Vitalite в ръка, да потвърди, че не са необходими инжекции след нея.
Ивана Георгиева Работата ми се състои от много срещи, събития и презентации. Това със сигурност е готино и забавно, но аз се връщам сутрин и след като се събудя виждам лицето, по което танкът караше. Но някак ми изпратиха нов средство за преглед - крем Vitalite. Още през първата седмица забелязах огромна разлика! Лицето стана свежо, отпочинало, с леко руж. Няма подпухналост, дори да съм съгрешил предния ден с чаша пенливо вино. А на пипане кожата е като кадифе, ммм ... Моето гадже е развълнувано!
Цялостно решение
1 туба Vitalite замества 9 други продукта против стареене
Аделина
Учител на начални класове
Този крем ме спаси от ходенето при хирурга
Ако не беше Vitalite, аз вече лежах под ножа на пластичен хирург - много е трудно да живеем с толкова дълбоки бръчки. Но само за един месец употреба на крема те станаха по-малко забележими и след 3 месеца някои от тях напълно изчезнаха! Това е някакво чудо, отново се чувствам като желана жена .
Богдана
Адвокат
Кожата ми отново цъфна
Трудно е да живеем в мегаполис и в същото време да останем красиви, защото замърсеният въздух разваля кожата. Но Vitalite е нещо, кремовите тонове са толкова готини, че в рамките на седмица тенът напълно се е променил. Преди кожата ми изглеждаше така само след посещение на СПА центъра! Хубав бонус - малките бръчки на лицето също изчезнаха.
Катерина
Визажист
Той не крие проблема, но елиминира
Преди знаех само за това как да скрия промените, свързани с възрастта, с компетентен грим. Сега знам как да ги предотвратя и премахвам на клетъчно ниво, използвайкиCoralift..Кремът незабавно премахва зачервяването на кожата, пигментацията и при редовна употреба - и бръчките. Препоръчвам това средство на всичките си клиенти!
Промо- ция!
Подарете си грижа против стареене на най-атрактивната цена

-50%

158 BGN
79 BGN